divendres, 3 de març del 2017

Quin preu tenen els aliments que consumim?

Molts desconeguem la procedència dels aliments que consumim i no sabem que hi ha darrere d'aquestos processos. A Amèrica per exemple, moltes empreses nomes es dediquen a produïr aquestos aliments per diners i no per assegurar la salut dels consumidors. Molts animals son sacrificats cada dia i alguns d'ells te risc de patir alguna malaltia. Si aquestes empreses no asseguren que no estàn infectades, aquestes enfermetats podrien passar a les persones i contraure enfermetats molt greus, es per això que es diu " lo barato sale caro". En Amèrica, una dona va crear una asociació per a frenar aquestes accions, ja que els seu fill de dos anys, al menjar una hamburguesa va contraure una enfermetat molt greu i va morir. A partir d'ací es plantejen moltes coses, perquè en Amèrica el menjar sà és molt més car que la "comida basura". És per això que algunes famílies que no tenen suficient presupost nomes poden permitirse aquest tipus de menjar i no un menjar sà.
El món es mereja per diners i els diners s'han de conseguir siga per bones maneres o per no tan bones. Molts criaders de animals es troben en males condicions perque estan tots els animals junts, amb excrements, i això pot fer que contraguen enfermetats, o que inclús la carn estiga contaminada. Això posa en perill la salut de moltes persones que consumixen normalment aquestos tipus de aliments.
La conclusió és que tenim que intentar menjar el més saludable possible i a poder ser, menjar aliments ecològics i que cal anar en compter amb el "menjar basura" perquè una vegada o dos no passa res, però a la llarga pot afectar a la salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada